Over ons

Phaselux is opgericht door een groep Nederlandse ondernemers die al meer dan 30 jaar actief zijn in de bebouwde omgeving, de industrie voor hernieuwbare producten en financiële markten. We hebben de laatste 15 jaar veel ervaring met advies, verkoop en installatiediensten van zonnepanelen in Nederland. Hierdoor kennen we de behoefte van de Nederlandse markt op het gebied van kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid, garantie en duurzaamheid. Alleen….

De zonnepanelen die perfect aansloten bij die behoeften bestonden nog niet!

Daarom besloten wij in 2023 om met onze kennis en wereldwijde contacten met producenten en onderzoeksinstituten zelf zonnepanelen op de markt te brengen.

Phaselux werkt samen met o.a.

 

 • De universiteit van Cambridge waar op het gebied van fotovoltaiek mooie
  ontwikkelingen plaatsvinden.
 • SolarTester, een gerenommeerde onafhankelijke partij die op locatie door heel Europa uitgebreide en unieke kwaliteitscontroles uitvoert.

Raad van Bestuur

De Nederlandse  PhaseLux oprichters zijn al meer dan 30 jaar actief in de bebouwde omgeving de industrie voor hernieuwbare producten en financiële markten.
Zij vormen dan ook gezamenlijk het dagelijks raad bestuur van de PhaseLux Group.

Met die brede kennis heeft Phaselux niet alleen gekeken naar de beste efficiëntie per m², de lange levensduur van uw kostbare investering maar ook de herbruikbaarheid na het verstrijken  van deze levensduur. We willen toch niet dat onze opvolgende generaties opgescheept worden met de fouten die we nu nog zouden maken(er zijn er al te veel gemaakt)

PhaseLux is weliswaar een jong bedrijf, maar heeft wel veel ervaring. De bedrijfsstrategie is gebaseerd op actuele ontwikkelingen en op de klantwensen. Dit
blijven we in de toekomst doen, niets is namelijk zo constant als verandering. Dit geldt in het bijzonder voor de fotovoltaïsche technologie. Het is daarom belangrijk voor ons om onze producten voortdurend te ontwikkelen en te testen.

Dit geldt in het bijzonder voor de fotovoltaïsche technologie. Het is daarom belangrijk voor ons om onze producten voortdurend te ontwikkelen en te testen. 

Wij werken met Nederlandse kennis, degelijkheid en perfectie. Maar kijken ook buiten de landsgrenzen zoals de recente samenwerking met de

universiteit van Cambridge op het gebied van Fotovoltaik.

Onze visie

We zijn ervan overtuigd dat straks alle energie die we nodig hebben om op aarde te leven, voor 100% uit hernieuwbare bronnen zoals zonne-energie wordt opgewekt. De energie wordt regionaal en decentraal opgewekt en voor iedereen toegankelijk gemaakt. De herstructurering van onze energievoorziening begint bij ons en bij jou.
Dat betekent dat we nu ál onze energie moeten steken in de uitbreiding van
hernieuwbare energiebronnen.

 

Wederzijds vertrouwen – Voor een toekomst die de moeite waard is om te leven

Onze dagelijkse manier van denken en handelen is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Deze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een consequente ecologische,
economische en sociale oriëntatie in alle geledingen van het bedrijf.
 • Ecologisch vertrouwen betekent de natuur en het milieu beschermen om ze voor de toekomst te behouden.
 • Sociaal vertrouwen verwijst naar sociaal en verantwoord handelen tegenover klanten, leveranciers, partners, werknemers en de samenleving. Zo hebben
  ​we de PhaseLux Foundation opgericht als een onafhankelijke maar aan PhaseLux Group gelieerde stichting. De PhaseLux Foundation heeft als doel een duurzame toekomst voor de generatie van morgen te verwezenlijken door doneren, subsidiëren en actief deelnemen in projecten voor de jeugd.
  Bijvoorbeeld educatie, verduurzamen van sportclubs en omlaag brengen van de energiekosten van schoolgebouwen.
 • Economisch vertrouwen betekent het versterken en behouden van functionaliteit, concurrentievermogen en winstgevendheid op de lange termijn
  door verstandige economische actie.

Onze missie

100% regeneratieve energie!

We zien onszelf als onderdeel van een Europees netwerk dat deze verandering vormgeeft.
Geleid door de visie, een ecologische en schone toekomst, willen we een wereld creëren die het waard is om in te leven voor alle mensen.
Het primaire doel van ons bedrijf is om fotovoltaïsche modules van de hoogste kwaliteit te bouwen met de hoogste opbrengsten en hoogste recyclebaarheid.
Met premium kwaliteit bereikbaar voor een breed publiek zonder daarbij het milieu in de verre toekomst te schaden.
Onze focus ligt op het maximaliseren van de elektriciteitsopbrengst door de fysiek gespecificeerde limieten uit te putten.
“Hernieuwbare energie ” moet net zo natuurlijk worden als “het ontbijt in de ochtend. “

Kwaliteits waarborging

De investeringen in zonnestroomsystemen zijn hoog en voor langere termijn. PhaseLux geeft daarom altijd de hoogste prioriteit aan zekerheid en kwaliteit van onze producten.
De specialisten van PhaseLux hebben samen met onafhankelijke partijen een kwaliteitscontroletraject uitgezet waarin zowel ontwerp, productie, transport en montage zijn meegenomen.